"Az életet a változásokban tapasztaljuk meg." Richard H.Thaler

SZILVI KINEZ

2300 Ráckeve Peregi Dunasor 30/C.

06-70-451-92-26
Facebook:Nyugalomliget

szilvikinez81@gmail.com

One Brain I-IV.

One Brain I.-A szakma eszközeit foglalja magába. Ezen a tanfolyamon megismerkedünk a kineziológia alapjaival; az izomteszteléssel, a Viselkedési Barométer csodálatos világával, megtanulunk "utazni" az időben, szembenézünk stresszekkel, amelyek néha lehetnek kimondottan pozitívak, és elsajátítunk néhány alap stresszoldó technikát.
 
 
 
One Brain II.-Alap Egy Agy, amely a tanulási képességek fejlesztéséről szól. Ezen a tanfolyamon megtanuljuk oldani azokat a stresszeinket, melyek tanulási képességeinkre ragadtak, kezdve csecsemő korunktól, az iskolás éveken át, egészen a jelenig. A tanfolyam végére pedig a frissen tanultakat felhasználva, minden hallgató végig csinálhatja élete első oldását
 
 
 
One Brain III.-Testkód, mely az egyik legizgalmasabb világot tárja fel előttünk -saját magunkat. Ezen a tanfolyamon arc szerkezetünk megismerésével mélyebb önismeretre teszünk szert, és ezáltal könnyebb lesz megérteni a velünk kapcsolatban lévő emberek viselkedésének miértjét is.
 
 
 
One Brain IV.-A Haladó Egy Agy, melyen a Viselkedési Barométer információit átültetve a testre, megtudhatjuk, hogy miről árulkodhat egy-egy testi tünet. Újabb technikákkal bővítjük ki a korrekciós listánkat, megismerkedünk az 5 test összefüggésével, néhány egyetemes szimbólummal, a csakrákkal és a Bach virág esszenciákkal.